FACEBOOK | OUTLOOK | TEAMS | KRÉTA | MOODLE | PTE TELEFONKÖNYV

FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
OKTATÓI TESTÜLET
ELÉRHETŐSÉGEK
FELVÉTELIZŐKNEK
SZAKKÉPZÉSEK
FELNŐTTOKTATÁS
ÉRETTSÉGI
DOKUMENTUMOK
GALÉRIA
CSENGETÉSI REND
ÁLLÁSLEHETŐSÉG

Jelenleg online.2018. március 21. óta
látogató számláló
alkalommal látogatták az oldalunkat.
Elsősegélynyújtás referencia iskolahálózat tagja vagyunk!
SZAKKÉPZÉSEK

Felnőttképzési kínálatunk

Nem találta meg a keresett szakmát?

Számos, korábban, az iskolarendszeren kívül megszerezhető szakképesítéseket jelenleg a szakképző intézményekben, így iskolánkban is van mód megszerezni iskolarendszerű szakmai oktatás keretében. A szakmák érettségi végzettségre épülnek, jellemzően 2 év időtartamúak. A képzési idő azonban jelentősen rövidülhet korábbi szakirányú tanulmányai, végzettsége, gyakorlata beszámítása mellett. Az állam az első két szakma megszerzését ingyenesen biztosítja! A választható szakmák megtekintéséhez és további információkért, kérjük kattintson ide: FELNŐTTOKTATÁS.

Milyen előnyokkel jár számomra, ha a PTE SZESZI képzését választom?

Több évtizedes felnőttképzési és egészségügyi oktatási tapasztalattal rendelkező intézményben tanulhat, mely egyben Baranya megye egyetlen egészségügyi szakképzője. Oktatóink többsége gyakorló szakember, többéves egészségügyi szakmai tárgyak oktatásában szerzett gyakorlattal. Intézményünk a Pécsi Tudományegyetemmel szoros szakmai együttműködésben valósít meg képzéseket, ami garancia a magas szakmai minőségű megvalósításra. Partnerünk a PTE Klinikai Központ, így képzéseinken résztvevőink számára színvonalas gyakorlati helyet tudunk biztosítani.

Érdekel a képzés, hogyan jelentkezhetek?

Képzésünkre, kitöltött jelentkezési lappal és a képzés megkezdéséhez szükséges iskolai, szakmai előképzettség és gyakorlatot igazoló, illetve alkalmassági dokumentumok bemutatásával tud a tanulmányi osztályunkon. A dokumentumok honlapunkon is elérhetők a DOKUMENTUMOK menüpontban.

Lenne még néhány kérdésem, mielőtt elküldöm a jelentkezésem, hol tehetem meg?

Várjuk jelentkezését személyesen, postán vagy elektronikus úton az alábbi elérhetőségeinken és időpontokban!

Cím: 7632 Pécs, Berek utca 15.
Telefon: +36 30 179 5664; +36 30 121 7032
E-mail: tanulmanyi@szeszi.pte.hu

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő-csütörtök: 07:30-16:00
Péntek: 07:30-13:30

Minőségpolitika

Az intézmény a Minőségbiztosítási Rendszerét (MIR) a felnőttképzési minőségbiztosítási keretrendszerről, valamint a Felnőttképzési Szakértői Bizottság tagjairól, feladatairól és működésének részletes szabályairól szóló 58/2013.(XII.13.) NGM rendelet értelmében az alábbi általános elvek figyelembevételével alkotta meg. Intézményünk, az PTE Szociális és Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola az iskolai rendszerű oktatáson kívül jelentős felnőttképzési tevékenységet is kíván folytatni. Ennek keretében székhelyünk és a környező települések munkaképes korú lakosai számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy magas színvonalú képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű egészségügyi és szociális jellegű munkavállalást, továbbtanulást. Ezáltal a térség egészségügyi és szociális szolgáltatások ágazatokat kívánjuk támogatni oly módon, hogy képzéseink résztvevőinek bővüljön munkavállalási lehetősége, illetve javuljon munkájuk minősége. Képzéseinket a megrendelői igények maximális figyelembevételével, igényes eszközparkkal és felkészült oktatókkal valósítjuk meg. Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság elsődleges. Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.

 
GYORS ELÉRÉSKRÉTA
Szülői hozzáférés igénylése